Vandaag 10-5-2022 heb ik dan eindelijk mijn 1e sessie van 4 uur met meesteres Manja, 

Bij aankomst werd ik netjes ontvangen door een vrouw die achter de bali zat van lefouet deze dame leide me na een kort gesprek ook naar de kamer van Meesteres Manja. Aangekomen in de kamer mocht ik plaats nemen en wachten tot de meesteres kwam. 

Kort gewacht te hebben stond meesteres Manja naast me nog mooier in het echt dan op de foto. 

Ze ging voor me zitten en begonnen wat te kletsen en namen daarna de door haar megenomen papiertje met de do’s door. Ik kon aangeven wat ik wel en niet wilde. 

Dit doorgenomen te hebben kon ik me uitkleden en eerst gaan douchen. Na het douchen zijn we begonnen met de sessie. 

Ik moest de enkel en polsboeien omdoen en werd daarna vast gemaalt aan de kruis waar ik vervolgens ook een blinddoek om kreeg. Vervolgens kreeg ik wat rake klappen van haar handen en verschillende zwepen en speeld ze met me tepels. 

Daarna moest ik plaats nemen op een bankje mijn hoofd werd vast gezet en polsen en enkels ook. Ik had aangegeven nog nooit anaal geprobeerd te hebben en dit was dus de 1e keer. Ik was hiervoor zenuwachtig maar Meesteres Manja stelde me al snel gerust en heb ik er toch van genoten. 

Even later werd ik op hoge tafel gelegd en werd ik ingepakt met folie en een latex masker op met een buisje waar ik door kon ademen. 

Dit was echt een genot, ik kon niet meer bewegen en niets meer zien, vervolgens speelde Meesteres met mijn tepels, pik en met mijn adem. Hier vond ook mijn 1e keer electro plaats op mijn tepels en pik. Ik ben blij dat meesteres dit heeft geprobeerd met mij want dit was heerlijk. Vervolgens ging meesteres weg en liet ze mij even achter op de tafel. 

Toen ze terug kwam ging ze vrolijk verder en zette de electro nog wat harder tot ik zelf aangaf dat het genoeg was. 

Na dat meesteres hier klaar was werd ik opgesloten in een kooi, kreeg wat gewichten aan mijn ballen een blinddoek om, iets in de mond en stroom op mijn tepels. Daar stond ik dan in een kooi. Meesteres had iets gepakt wat ook stroom gaf en hiermee ging ze over mijn eikel en mijn hele lichaam. Een vreemd gevoel maar toch ook weer lekker! 

Ik werd weer op de grote tafel gelegd in een bodybag met een blinddoek. Ook hier kon ik niets meer. Ze plaagde me met mijn tepels die waren al heel gevoelig van de vorige keren maar kon het hebben. Even later ging ze op mijn gezicht zitten en bracht ze mij tot het klaar komen op een heerlijke wijze. 

Ik heb echt genoten van deze sessie met Meesteres Manja. Als zeg ik het zelf het is een echte aanrader en blij dat ik hier voor heb gekozen. Er gaan van mij kant zeker meerdere keren komen

Ik heb hier een verhaal geschreven want ik wist niet hoe ik het op de site moest plaatsen.  Kijkt u maar als u dot wilt plaatsen of niet meesteres, en als ik iets moet aanpassen hoor ik het graag😊

Gr, 

Tjibbe