Trampling en CBT met Mrs. Manja

Een wat langer verhaal deze keer, maar na vele eerdere verhaaltjes ik wil deze keer iets meer details vertellen voor de afwisseling. Als reguliere bezoeker van BDSM huizen had ik Mrs. Manja vaker ontmoet. Echter tijdens mijn vorige bezoek leerde ik Mrs. Manja beter kennen. Ik had toen niet eens een afspraak met haar maar ze had tijd en we hebben bijzonder leuk bi gekletst. Dus op weg naar huis had ik me al voorgenomen om deze leuke dame nog beter te leren kennen met een volgende sessie. Aldus geschiedde.

Ivm mijn drukke baan moet ik altijd ruim vantevoren een afspraak boeken, maar dan had ik wel iets om naar uit te kijken. Eindelijk was het zover en toog ik weer naar BDSM huis. Ik werd ontvangen door Mrs. Fay, waar ik al vele sessie mee had gehad, en na een tijdje wachten in de bar kwam Mrs. Manja tevoorschijn. Sorry want ze moest zich nog even omkleden. Dat mocht er wel wezen, ze had een sexy spinrag pakje aan en nieuwe pumps met zeer scherpe heels. Ze wist dat ik daarop kickte. De avond kon daarmee al niet meer stuk.

We hadden weer de zolder geboekt met de ladder aan het plafond. We hadden deze keer afgesproken om naast trampling ook flink wat CBT te doen. We legden een tafel klaar waarop Mrs, Manja klom. Ze had gymschoenen aangetrokken. Vervolgens legde ik mijn ballen op de tafel en ging ze er volle gewicht op staan. Als die-hard slaaf weet ik dat niet velen dat kunnen hebben. Het was voor mij ook enige tijd geleden, maar na enig gekreun ging het wel weer, dwz de pijn was zeer extreem maar dragelijk nog net onder mijn limit. Ook de penis kreeg de volle laag (lees volle gewicht). Voor Mrs. Manja was dat niet genoeg. Na een tijdje gingen de nieuwe scherpe heels aan en kregen mijn penis en ballen wederom de nodige marteling, zowel met de voorkant van de heels als de hakken volle gewicht erop. En ik natuurlijk weer flink kermen en jammeren maar pijn hoort erbij, evenals de lichte beschadiging van de penis, maar wat wil je met zulke hakken en het heelt wel na een paar dagen.

Vervolgens moest ik onder de ladder liggen, mijn vaste plek. Echter deze keer weer met de cock box (tafeltje met gat in het midden) met de penis/ballen erdoor heen en goed vastgesnoerd, konden ze niet ontsnappen. Mrs. Manja danste vervolgens zonder reserve op de penis, nog steeds met de heels aan, geen genade met de hakken vol erop. Daarna ook op de ballen, de voorkant van de heels volle gewicht erop en met de hakken volle gewicht iets naast/tussen de ballen, beiden deden weer gigantisch pijn maar daar kwam ik voor. Ze had duidelijk ervaring wetende dat naaldhakken volle gewicht op de ballen niet goed afloopt maar dat blijft wel een mooie fantasie.

Daarna was de gebruikelijke tepeltrampling met de nieuwe heels aan de beurt. In het begin nog met lichte tape over de tepels, dan raken de tepels minder snel beschadigd dus kan er langer mee gespeeld worden terwijl de pijn daardoor niet veel minder is. Desondanks begon een van de tepels na een tijdje ietswat rood te kleuren, wat genoeg zegt. Echter de deal was dat de tepels ook 5 min zonder tape getrampeld zouden worden. De tepels waren echter al helemaal sore maar deal was deal. Het compromis was om 4 min te trampelen met gewone dunne heels die ze ook buiten droeg, en 1 min met de nieuwe zeer scherpe heels. De 4 min waren ondanks alle voorgaande torture nog net uit te houden, dus tegen mijn limiet. De 1 min erna was een hel, ver boven mijn limiet waarbij het aanvoelde alsof naalden dwars door de tepels gingen, maar afspraak is afspraak, geen safeword/genade en volle gewicht op de hakken ondanks mijn gekerm, maar ik ben blij (achteraf) dat we het toch maar gedaan hebben.

Ik dacht dat we er doorheen waren, maar toen kwam er nog een verrassing. Ik had nl. Mrs. Manja verteld dat de trappen in de ballen van Mrs. Nina niet zo hard waren. Mrs. Nina was dat ter oren gekomen en wilde dat er niet bij laten zitten. Ik werd tussen de 2 palen vastgebonden, zowel handen en voeten dus benen wijd en Mrs. Nina zou me 10 mega harde trappen in de ballen verkopen. Ik moest tellen. Na de 3de trap lag ik al vrijwel KO maar wat kon ik doen. Ik heb wat zitten foeteren met tellen en Mrs. Nina heeft het maar toegelaten gezien mijn toestand, ondanks dat ze het denk ik best door had. Last but not least wilde ook Mrs. Manja nog een paar trappen verkopen. Ik had haar nog nooit zien trappen, maar ook zij heeft duidelijk ervaring, wat uit 5 snoeiharde trappen af te leiden was.

Wederom een geslaagde sessie bij BDSM Huis. Mrs. Manja is een zeer ervaren meesteres die weet wat ze doet, rekening houd met mijn limits maar ook bereid is om er ver overheen te gaan indien afgesproken. En bovendien een hele leuke dame naar mijn hart.

Groetjes, Dutchguy