Thanks Mrs Manja!

Ik wil je nog even een bedanken voor de heerlijke sessie afgelopen week! Uitgeput ging ik weer naar huis dinsdagavond… pfff wouw wat een mooie vrouw ook. Ik ben iedere keer weer bloednerveus, deze keer dus ook. Je liet me even schrikken met het lijstje dat er zo goed als geen beperkingen op staan. Ja naalden en eten knoeien zijn no-go’s, voor de zekerheid ook bi maar weer bij de no-go gezet. En toch stiekem…

Gedwongen worden om te moeten pijpen of genomen te worden, en dat niet kunnen tegen houden:-$ Super gevoel op de knieën zitten wachten tot je in die deuropening staat, op neergekeken worden, de halsband om moeten doen. Verkleden, bh’tje met vulling en toch die make-up en pruik. Voel me vreselijk ongemakkelijk om mezelf zo te zien, maar o zo lekker zoals jij me klaar maakt.

De schandpaal vind ik een super speeltje! Die zou iedere vrouw in huis moeten hebben om iemand in vast te kunnen zetten als iets misgaat… je kunt er waarschijnlijk alles mee, gewoon een poos staan laten, of goed straffen met een zweep, het lichaam gebruiken. Ik vind het heerlijk. Geen ontsnappen, ten toon gesteld, staan wiebelen op hakjes, benen gespreid, alles beschikbaar om te grijpen. En dat gebeurde dan ook… Ik had deze keer niet zulke hoge hakjes maar om een of andere reden lijken iets kleinere hakjes wel meer wiebelig.

Herken je dat? Een paar lekkere tikken kreeg ik van je. Mooi kleurtje gemaakt… ik vond het lekker, maar ik had ze ook verdiend natuurlijk. Op de tafel liet je me gemeen achter in een inspannende houding. Ja natuurlijk, welke beweging ik ook maakte voelde ik tussen mijn benen en mijn kont… in het begin genot, een poos later ook steeds meer ongemak. Benen hadden weinig ruimte, met mijn armen kon ik ook niks. Flink frustrerend.

Gelukkig geen balgag of zo in mijn mond gesnoerd daarna maakte je effe lekker gebruik van mijn slettenkont, testen en voorbereiden bleek. Je doet dat zo ontzettend lekker – bloos. En even later met een plug stond ik op de gang te kijk gezet. Een eenvoudige houding tegen de muur, benen wat gespreid en armen naast mijn lijf… oef zo irritant!

Gewoon staan, ‘gewoon’ staan op hakjes, maar geen ruimte om te bewegen. Ik blijf het lekker vinden die hakjes aan mijn voeten. Armen makkelijk naast mij lijf… lekker makkelijk, maar al snel wilde ik ze kunnen bewegen. Maar de boeien lieten niks toe. De plug deed zijn werk goed, de blinddoek ook. Steeds kwamen mensen voorbij. Ik voelde constant die frustratie, vernedering, onzekerheid en nerveus. Iowa, je had nog geprobeerd klemmetjes onder de bh te zetten maar was ik te zwak om die tangen vol te houden. Sorry!

Volgens mij heb ik daar een flinke poos gestaan he. Ik was even blij om je weer te zien toen je me daar los maakte, maar schrok toen die vreemde laarzen aan moesten. Die gekke dingen zonder hak. Je had ze zelf ook al eens geprobeerd begreep ik, ook zo lang als dat je mij er op liet ‘lopen’? Pfaff wat een krengen.

Je zette me weer even vast met armen boven mijn hoofd, ik kon dus niet anders dan balanceren op die hakloze laarzen. En jij maar lachen om mijn trillende benen. Elektro heb je op me geprobeerd. Ik schrok, vooral nerveus.. ik ben bang voor elektro, maar het gebeurde toch. Ik vond het ook spannend en wilde niet toegeven, ik vertrouw je. Je begon voorzichtig, lette op me. Ik vond het lekker, maar bleef nerveus. En daarmee liet je me weer even alleen…

Aan het eind moest ik me weer aanbieden voor gebruik. Je hebt mijn slettenkont weer met speeltjes opgerekt en geteased.. duurde niet lang voordat het geile ongemak alleen nog genot was. Ik kon nog amper blijven staan! En dat was daarna ook goed merkbaar… uitgeput, leeg, op. Helemaal klaar was ik. Het braaf opruimen lukte niet, je spaarde me misschien ook wat.. Sorry Mrs Manja super weer! Je liet me schrikken dat je me de string liet aantrekken naar huis.

Nouja, het voelt heerlijk en niemand die het ziet. Beter lingerie aan moeten dan hakjes denk ik dan maar. Eerlijk, ik vond het fijn om ook na de sessie nog even gehoorzaam te zijn. Heb de rest van de avond heerlijk zitten nagenieten.

Thanks Mrs Manja!