Sessie Verslag, met dank aan Meesteres Manja!

Afgelopen woensdag verbleef ik als slaaf, gedurende 8 uur voor een sessie bij Meesteres Nina

Voorafgaand heb ik aan Meesteres Manja een mail gestuurd met enkele fantasieën. Ook was er een voorbespreking met bijbehorende vragenlijst. mijn grenzen heb ik aangegeven.

Het spel bleef binnen de grenzen, maar de Meesteres weet goed wat ik binnen de afgesproken grenzen helemaal niet leuk vind. Een voorbeeld daarvan is het spelen na het klaarkomen. Andere voorbeelden zijn het moeten voortbrengen van babygeluiden en het ondergaan van felle pijniging van mijn tepels. Van die kennis heeft Meesteres met enthousiasme gebruik gemaakt. Daarmee heeft de Meesteres onze Meesteres/slaaf verhouding indringend neergezet. Op het moment was dat moeilijk en niet echt prettig, maar nu geniet ik van de herinneringen.

Het spel bestond vooral uit vernedering en eenzame opsluiting. Aan het spel werd afwisselend ook deelgenomen door Meesteres Amber, Meesteres Nina en Switch Daisy, soms buiten aanwezigheid van Meesteres Manja. De Dames hadden merkbaar met elkaar gesproken over mijn bijzonderheden en over mijn belevenissen.

Een groot deel van de tijd heb ik een luier aangehad met de opdracht die vol te plassen. Dat lukte me niet, ondanks het feit dat ik meerdere glazen met Meesteressen plas heb gedronken. Switch ( voor mij Meesteres ) Daisy heeft zelfs met haar volle gewicht op mijn buik en op mijn blaas gezeten. Dat was ongemakkelijk maar het bracht mij niet tot plassen.Pas toen ik halverwege de sessie alleen onder de douche stond, heb ik kunnen plassen.

Enige tijd heb ik eenzaam vastgebonden gelegen op een bed. Daarbij had ik een langdurig door Meesteres Manja gedragen slipje over mijn gezicht. Op enig moment kwam Meesteres Daisy mij daar plagen. Zij gaf mij plas te drinken en trok een ander gedragen slipje over mijn gezicht. Ook zat Zij op mijn gezicht en andere delen van mijn lijf. Verder zette Meesteres Daisy tepelklemmen. ik had die dag al een tijd klemmen op gehad, steeds weer andere. Nu werden mijn tepels wel heel gevoelig. Meesteres Daisy vertelde mij plagerig dat Zij Meesteres Manja niet zou informeren over die gevoeligheid. Later, toen Meesteres Manja met mijn tepels bezig was, werd daar wel een beetje mee rekening gehouden, maar Meesteres Manja vond het evengoed nodig om mijn pijn grens nog wat op te rekken. Ik heb het uitgeschreeuwd.

Heel bijzonder was een wam spel dat met mij gespeeld werd. mijn gezicht werd ingesmeerd met eten. Tussendoor werd er eten in mijn mond gestopt. Ook werd mijn luier volgepropt met jam ed. Later kreeg ik die vieze luier in mijn gezicht.

Meesteres Daisy had voor de gelegenheid een ouderwetse witte damesonderbroek aangetrokken. Zij was daarmee in de soep gaan zitten. Die moest ik er aflikken. Ook moest ik mijn neus tussen haar billen drukken.

Meesteres Amber en Meesteres Manja hebben mij voor varken laten spelen. Bij Meesteres Manja en Meesteres Daisy was ik al een baby geweest. Ook heb ik moeten dansen voor Meesteres Manja en Meesteres Daisy.

Meesteres Nina heeft schrijlings boven en soms ook op mijn gezicht gezeten. Zij heeft ook nog gespeeld met mijn tepels, die zoals Haar verteld was, overgevoelig waren geworden.

Voor het einde van de sessie ben ik naar een hoogtepunt gebracht. Daarna moest ik nog vastgebonden blijven liggen. Uiteindelijk werd ik los gemaakt en kreeg ik van Meesteres Manja nog een glas met plas te drinken. De Meesteres weet dat ik dat moeilijk en helemaal niet prettig vind na het klaarkomen. Juist daarom ben ik de Meesteres dankbaar voor deze actie.

De acht uur die ik doorbracht als slaaf van Meesteres Manja en de andere Dames zijn voorbij gevlogen. De belevenis was geweldig. Meesteres Manja is een bijzonder Mens met enorme kwaliteiten. ik ben Haar heel dankbaar. Alle Dames hebben het spel met verve gespeeld. Zij maakten er een topdag van.

slaaf bart