Objectification bij Meesteres Manja,

Ik ken meesteres Manja al langer van haar vorige BSDM huis en ze was altijd al een van mijn favoriete dames geweest, ook omdat we voor/na de sessie altijd even leuk konden bijkletsen. Heel jammer dus toen ze er wegging. Een tijdje later dook ze op in Belgie. Ik maak er geen gewoonte van om een meesteres “achterna” te reizen, maar Manja is zeker de moeite waard als uitzondering.
Ik heb als zeer ervaren trampling slaaf al vaker op diverse sites geschreven over mijn trampling ervaringen maar dit keer hebben we het een heel andere twist gegeven. Bij ons op het bedrijf werken de secretaresses een deel van de dag staande met in hoogte verstelbare buros, een nieuwe gezondheidstrend. Ik had al heel lang de fantasie om een hele werkdag lang hun levenloze vloer te zijn. Manja zou me hierbij helpen.


We spraken af voor een 2 uur durende sessie. Ik zou dan op de vloer totaal bewegingloos vastgebonden worden. Manja zou mijn borst/tepels met hele dunne naaldhakken dan als vloer gebruiken om rustig haar werk te doen (lees mails etc via haar mobiel beantwoorden), dus gewoon rustig alleen maar staan zonder gestoord te worden. Ze had zich op slimme wijze aan het plafond vastgemaakt met kettingen zodat ze haar handen niet nodig had om haar evenwicht te bewaren en haar mobiel kon bedienen. Levenloze vloer betekent no mercy, hoeveel pijn het ook deed, de 2 uur (het werk) werd afgemaakt! Met een vloer praat je niet, dus ik een opblaasknevel in de mond en zij een extra grote koptelefoon met harde muziek.


In het begin is het nog genieten als ervaren slaaf, maar na ca 15 min beginnen de heels toch wel een beetje pijn te doen, en na 30 minuten zelfs mega pijn en na 60 min werd de pijngrens ver overschreden. Ik kon me vrijwel niet bewegen en mijn gekreun hoorde ze ook niet. Deal is dus deal, Manja trok zich er niets van aan of had het echt niet door, whatever, ze bleef gewoon staan/werken. Niet voor niets een meesteres, maar ik denk (zo voelde het in elk geval) dat Manja 90% van de tijd expres met de heels volle gewicht in de tepels stond ondanks dat de borst ook was afgesproken, volgens mij om me te straffen voor mijn extreme wensen, wat hou ik van haar.


Normaliter hoop je als slaaf dat de sessie zo lang mogelijk duurt. Echter op een gegeven moment smeekte ik door de knevel dat de 2 uur toch wel echt voorbij was, want we waren de tijd vergeten in de gaten te houden. Het gejammer ging dwars door de koptelefoon. Voor straf voor al dat gejammer kreeg ik als toetje na het losmaken nog een paar mega trappen in de ballen met haar stevige gymschoenen.
Een van mijn beste sessies ooit als ervaren trampling slaaf en ik verheug me nu alweer op een vervolg, en altijd weer een tikkeltje extremer.

Groetjes, Dutchguy