Nieuw marteldomein voor Meesteres Manja

Meesteres Manja heeft een nieuwe studio gevonden waar ze haar slaafjes kan ontvangen. Wauw, en wat voor een studio! Als je je fantasieën  hun gang laat gaan zie je een waar martelparadijs. Als je de ruimte betreedt zie je onmiddellijk overal martelwerktuigen om je heen. En dus ogenblikkelijk komt de angst boven welke werktuigen de Meesteres  gaat gebruiken. De studio ligt in Nijmegen en heet Lefouet. Hij is gelegen in de kelder van een erotische massagesalon.  Ik had het geluk om één van de eerste slaven te zijn die ze daar ontvangen heeft.  Ook deze middag zag Manja er weer perfect uit: machtige overknee laarzen en een leren topje. Ik heb daar een fetish voor 

De sessie  begon met mij op te warmen. Ik werd aan een kruis vastgezet, met mijn gezicht naar het kruis zodat ik niet kon zien wat ze achter mijn rug van plan was. Ik voelde de flogger en het meppen met haar  handen op mijn kont. Daarna een gemene bullwhip.  Auw! Ik werd omgedraaid. Nu schopte ze met haar laarzen in mijn kruis, in mijn ballen. Ik moest tien kicks incasseren.  Sommige kicks moesten over. Door mijn angst en opkomende paniek trok ik mijn knieën bij elkaar als Manja op het punt stond om uit te halen. Dat was niet de bedoeling liet ze dan weten. Ze wilde mijn ballen goed kunnen raken.  Ik gilde het uit. Ik kan slecht tegen pijn. Min gegil  moet boven in de massagesalon te horen zijn geweest. Niet voor niets word ik in dit wereldje wel brulaap genoemd. Maar behalve dat de kicks pijnlijk zijn vind ik de kicks ook erg vernederend.  Vernederend dat de Meesteres me juist op die plek wilt schoppen.

De toon voor de rest van de middag was wel gezet.

Even later braken er meer rustige momenten voor mij aan.  In de kelder is ook een getraliede gangkast. Daar werd ik in  vastgezet. Mijn enkelboeien werden aan de tralies vastgeketend. Mijn ballen en pik werden afgebonden. Het touw waarmee ze dat deed werd ook met een knoop aan een van de tralies vastgemaakt. Mijn handen moest ik door de tralies steken voordat ze de polsboeien aan elkaar verbond. Zo liet ze mij een hele tijd alleen achter. Ik had geen idee hoe lang dit zou duren. Ik denk dat ze boven rustig een kopje koffie of thee aan het drinken was.

Toen ze me eindelijk kwam ophalen, werd ik in de martelkamer in de gynaecologenstoel vastgelegd. Terwijl ze me aan het vastleggen was zag ik aan haar guitige ogen dat ze zich aan het voorbereiden was  op een speelkwartier voor haarzelf.  genot voor haarzelf, of ik ook zou genieten was voor haar bijzaak. Ze zorgde ervoor dat mijn kontgaatje zover geopend werd dat ze er een stevige buttplug in kon duwen.  Ook pakte ze een grote dildo die ze zo ver in mijn mond duwde dat ik neigingen kreeg om te kokhalzen. Intussen bewerkte ze mijn pik met de mededeling dat ik extra gestraft zou worden als ik het waagde klaar te komen.  Ook bracht ze met een grijns tepelklemmetjes aan terwijl ze heel goed weet dat ik dergelijke klemmetjes niet aankan. Maar ze doet het toch elke keer weer. Binnensmonds mompelde ik : kreng! Gelukkig kon ze dat niet horen, anders waren de gevolgen voor mij waarschijnlijk niet te overzien geweest.

De sessie naderde het einde en de Meesteres vond dat ik voldoende uitgewoond was. Ik mocht nu kiezen. Mezelf naar een hoogtepunt brengen of dit door de Meesteres met een terminator laten doen. Vanzelfsprekend koos ik voor het laatste. Terwijl de Meesteres bezig was mompelde ik dat ik mezelf aftrekken terwijl een dame toekijkt  nog steeds een heel erge vernedering vind. Dom, dom, dom! Meesteres Manja zei sluiks dit te onthouden. Waaruit ik opmaak dat ik een volgende keer niet meer mag kiezen, maar me deze  vernedering moet laten welgevallen.

Ik denk terug aan een enerverende  en tegelijkertijd heerlijke middag. Meesteres Manja: bedankt!

Slaafaap