Meesteres Manja voelt zich helemaal thuis op haar nieuwe locatie en dat was te merken.

Afgelopen maanden heb ik weer een paar keer een afspraak gemaakt met Meesteres Manja in Nijmegen bij Le Fouet, haar nieuwe thuisbasis. Ik was de eerste keer wel een beetje zenuwachtig want ik was daar nog nooit geweest. Nadat ik aangebeld had werd ik keurig ontvangen door de receptioniste en kreeg ik een drankje en mocht ik even in een aparte ruimte zitten om te wachten op Meesteres Manja.
Na een tijdje kwam ze binnen om mij op te halen. Waauw wat zag ze er weer bloedmooi uit met haar zwarte rokje en hoge naaldhakaarzen. Ik mocht met haar mee naar een echte kelder en ze liet me de verschillende mooie sm kamers met de diverse attributen zien. Daarna zijn we naar de eerste kamer gegaan. We hebben even doorgenomen wat we deze keer zouden gaan doen.


Ik moest eerst gaan douchen en ze verliet de kamer. Bij terugkomst van haar werd ik met met mijn handen en voeten vastgezet aan het kruis en met de benen ver uit elkaar. Ik had al een vermoeden wat er ging gebeuren. Jawel hoor ik kreeg een eerste trap van haar gelaarsde voet tegen mijn ballen aan. Die eerste viel nog mee maar die trappen die daarna volgden waren regelrechte voltreffers. Aaiii wat deden die ontzettende pijn. Ik schreeuwde het uit . Pijn is fijn zei ze dan ook nog op sarcastische toon. Op een bepaald moment pakte ze mijn tepels vast en kreeg ik haar knie vol tegen mijn balletjes aan. Oh mijn god wat een pijnscheut kreeg ik.


Nogmaals pakte ze mijn tepels vast en opeens sloeg ze keihard diverse keren met haar platte hand tegen mijn wangen aan, trok ze aan mijn haren en werd ik in mijn gezicht gespuwd. Oei ik had niet gedacht dat ze zo hard kon slaan. Nogmaals kreeg een aantal knietjes tegen mijn ballen aan. Ze hield gelukkig op maar toen pakte ze mijn balletjes vast en sloeg er met de platte hand hard tegen aan. Weer schreeuwde ik het uit.


Het was weer een echte beul zoals ik gewend was van haar.
Hierna werd ik los gemaakt van het kruis en moest ik in een gynaecoloog stoel gaan zitten met de beentjes gespreid. Wat ging er nu gebeuren. Jawel hoor de tang met de stiekjes kwam weer tevoorschijn. De stiekjes werden met de tang om mijn balletjes geplaatst. Bij het loslaten van de stiekjes had ik een pijnscheut die voelbaar was tot in mijn lies. Het moest wel leuk blijven zei ze en pakte nog een paar naalden die ze in de balletjes stak. Dat viel nog mee.


Vervolgens werd het stiekje met een touw over de ballen getrokken. Ik had het meer meegemaakt en dit vond ik het pijnlijkste moment. En wederom was dit het geval. Een enorme pijn bij het lostrekken van de stiekjes. Wat bezielt je eigenlijk om zoveel pijn te leiden zou je denken.
Bij de tweede sessie kwamen de zwepen en electro aan bod. Meesteres Manja begon met de bull-zweep op mijn kont en rug te slaan en raakte op bepaalde momenten ook de voorzijde op de buik. Hier waren natuurlijk ook weer rake harde klappen bij.


Vervolgens moest ik op mijn buik op een soort bok gaan liggen en werd het hoofd vastgezet in een houten schavot . De beentjes werden omhoog vastgezet aan de bok Daarna werden de electrokabeltjes aangesloten op het pikkie en de plug die de kont in ging. De stroom werd door Meesteres Manja langzaam opgevoerd tot mijn pijngrens was bereikt. Tegelijkertijd werd ik door Meesteres Manja bewerkt met diverse soorten zwepen. Je kunt wel nagaan weer pijn geleden en de nodige striemen bleven achter op het lichaam en die mocht ik gratis mee naar huis nemen haha.


Nadat ik dit allemaal had ondergaan kreeg ik nog een facesitting van Meesteres Manja te verduren en uiteindelijk had ik nog een happy end. Daarna gedoucht en nog even nagepraat.
Het was weer super leuk bij Meesteres Manja . Ze houdt altijd rekening met je wensen en wat er is afgesproken. Ze heeft haar plek weer gevonden.

Groetjes,
Slaaf L.

1 thought on “Meesteres Manja voelt zich helemaal thuis op haar nieuwe locatie en dat was te merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *