Een magische middag

Daar zat ik dan, in de auto vol spanning op weg naar meesteres Manja en meesteres Nina. Ja.. twee meesteressen, a dream come true! In de auto had ik mijn eigen garderobe en wat speeltjes meegenomen. Deze garderobe bestond uit een sexy jurkje, zwart lingerie setje met bijpassende jarretels en mooie high heels wat het outfit compleet maakte.

Bij aankomst van mijn bestemming, met een droge keel en zwetende handjes maar aanbellen. Meesteres Manja deed open en ik mocht gelukkig naar binnen. Ook meesteres Nina was al aanwezig in de kamer, mijn hart maakte een sprongetje, wat een bloedmooie meesteres is ze toch, samen met meesteres Manja zo’n prachtig team… Na eerst wat gezellig gekletst te hebben mocht ik mij gaan douchen en mij gereed maken in mijn eigen meegenomen outfit. Nadat ik op de deur had geklopt dat ik klaar was werd ik door de meesteressen nog omgetoverd in een echt meisje, zeg maar gerust sletje door geile make-up en sletterige blonde haren. Ze deden echt goed haar best. Nu kon het spel beginnen…

Wederom klopte ik op de deur, maar nu wist ik dat het spel begonnen was… Juffrouw Manja deed open en sprak me streng toe. Beide juffrouwen zagen er beeldschoon en klassiek uit in mooie zwarte rokken en witte blouses, echt fantastisch! Ik moest maar eens meekomen wat dit schoolmeisje moest maar eens tekst en uitleg komen geven over haar gedrag. Ik werd geplaatst op een stoel en tafel waar pen en papier lagen, vast voor het schrijven van strafwerk dacht ik al.

Ik werd streng ondervraagd door beide juffrouwen over mijn gedrag in de fietsenberging waarbij ik diverse jongens had geplaagd (zo noemde ik het zelf maar om goed het spel te spelen). Hier namen de juffrouwen uiteraard geen genoegen mee en ik moest over de knie bij juffrouw Manja. Zij ging mijn kontje eerst over de stof heen en daarna op de huid maar eens goed bewerken met slagen met de vlakke hand. Mijn kontje gloeide er goed van. Terwijl juffrouw Manja mij aanpakte maakte juffrouw Nina foto’s van mij wat ze wel eens aan de jongens zou laten zien. De vernedering was compleet.

Hierna nam Juffrouw Nina het initiatief en ik mocht op mijn knieën haar komen zitten. Ook zij stelde weer flink wat kritische vragen over mijn gedrag met de jongens. Ook de vraag of ik jongens had gepijpt. Hier antwoorden ik bevestigd op. Dit wilde zij natuurlijk wel eens zien. Een dildo werd tegen de deur bevestigd en ik moest mijn kunsten maar eens laten zien. Terwijl ik mijn best deed om de dildo te pijpen maakte juffrouw een Nina een paardenstaartje van mijn haartje zodat ik beter kon pijpen en ze duwde me diep op de dildo. Dit was echter niet voldoende.

De beiden juffrouwen namen me mee naar het tafeltje in de kamer. Hier moest ik gebukt op gaan zitten. Mijn handen en voeten werden vastgemaakt en ik kreeg een blinkddoek om. Echt enorm spannend, had geen idee wat ze gingen doen. Maar het duurde niet lang of er werd wederom een dildo op de tafel geplaatst en de opdracht was duidelijk en tevens werd langzaam met rokje opgestroopt en mijn stringetje opzij geschoven. Mijn kontje was nu echt aan de beurt. Met een dildo ging ze handmatig nu flink te keer en werd mijn anus flink bewerkt. Dit terwijl ik mijn best deed om de dildo goed te pijpen. Tja een man kan géén twee dingen en dat heb ik geweten.

De blinkdoek ging af en kon de mooie meesteres Nina weer goed aanschouwen. Zij was nog steeds volop bezig om foto’s van dit sletje te maken. Ik kreeg nu een geil bitje (grote rode mond) wat mijn pijpkunsten ten goede zou komen aldus meesteres Manja. Tevens ging er een buttplug in mijn kontje.

Ik moest van de tafel af en er werd muziek aangezet. Opdracht was duidelijk. Ga maar eens zo geil mogelijk dansen voor ons… Net zo geil als voor de jongens in de fietsenberging. De vernedering was compleet. Ik mijn best gedaan, wat natuurlijk niet goed genoeg is en kreeg veelvuldig een tikje op mijn billen van meesteres Nina.

Meesteres Manja nam nu plaats op een stoel met een grote voorbinddildo. De buttplug eruit en ik moest op haar schoot komen zitten waarbij ze mij ging neuken. Wat een heerlijk gevoel. Geneukt worden door meesteres Manja waarbij ik mocht kijken naar meesteres Nina. Magisch!

De finale kon beginnen. Ik werd meegenomen naar de slaapkamer, waarbij ik werd ontdaan van mijn jurkje. Meesteres Nina ging met mij aan de slag met een trillend speeltje op mijn stijf klitje. Terwijl ze hier mee aan de slag ging mocht ik haar tenen en voeten likken en kussen. Omdat ik zo geil was duurde het niet lang voordat ik heerlijk klaarkwam. Magisch… Uiteindelijk ging letter strafwerk hoeven schrijven…

Dank u wel meesteres Nina en meesteres Manja voor deze magische middag! Ik zal dit nooit vergeten en hopelijk kunnen we een vervolg geven aan het verhaal…

1 thought on “Een magische middag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *