Een heerlijke, maar ook vernederende middag bij Meesteres Manja

Op weg naar BDSM Huis was ik deze keer  zenuwachtig en  gespannen. Ik heb het laatste anderhalf jaar, of eigenlijk bijna de laatste twee jaar wat gesukkeld met mijn gezondheid.  Met name kortademig waardoor ik bijna niets kon hebben. In verband daarmee heb ik enkele meer erotische sessies gedaan. Mooie sessies met slavin Lilly. Maar ze zijn eigenlijk niets voor mij. Ik ging altijd naar BDSM Huis voor echte SM. De behandeling en medicatie van longarts en cardioloog hebben mijn lijf weer op peil gebracht.  Dus wil ik een sessie met een strenge Meesteres die wil testen wat ik nu kan hebben.

Maar de middag is extra spannend omdat ik een afspraak heb met een voor mij nieuwe Meesteres: Meesteres Manja. Manja is niet nieuw bij BDSM Huis, al een jaar of zes/zeven maakt ze deel uit van het dreamteam; een grand lady dus binnen BDSM Huis. Het laatste jaar zijn er  wisselingen in het team geweest,  de Meesteressen die vaak met mij gespeeld hebben zijn er niet meer. Om een onduidelijke reden is het in het verleden nooit tot een afspraak van mij met  Manja gekomen. Spannend dus omdat ik èn mijn grenzen opnieuw wil laten testen èn een nieuwe Meesteres.

Bij de ontvangst droeg Meesteres Manja een prachtig setje met overknee laklaarzen.  Ze was veel relaxter dan ik op basis van de strenge foto’s veronderstelde.  Ze zou een drukke middag hebben. Behalve een halve dagsessie met mij heeft ze ook een halve dag sessie met een andere bezoeker. Terwijl ze de een in opsluiting zet, kan ze met de ander spelen en omgekeerd.

Na het douchen zette ze me eerst vast op een stoel in de hal met boeien en kettingen. Iedereen die langs kwam in de hal – bezoekers en meesteressen – kon me daar zien zitten. Ik had een blinddoek omgekregen. Vanwege de privacy  van bezoekers mag ik hen niet zien. Iedereen mag mij wel zien. Al jaren geldt dat ik als ik eenmaal binnen ben, ik niets meer te vertellen heb. Ik ben eigendom van de Meesteressen. Naast de stoel waarop ik vastgezet was legde Manja wat gemene speeltjes en zweepjes klaar. Ze had aan de andere Meesteressen verteld dat ze mij in het voorbijgaan mochten plagen. Met name Meesteres Nina (ik herkende haar aan haar stem) vond het kennelijk leuk om met een zweepje  tikken op mijn pik en ballen te geven. Maar er kwam ook een andere of meerdere andere dames langs die ik dus niet kon zien en ook niet aan hun stem herkende. Wat ik niet verwacht had, was dat Manja ook een emmertje met water naast me had gezet. Dus plotseling kreeg ik van een van de passerende dames een plens water over mijn hoofd.

Manja had intussen met een lang koord mijn ballen stevig vastgebonden. Ze kwam me ophalen voor het volgende deel van de sessie.  Ze liet me achter haar aanlopen door aan het lange koord te trekken waaraan  mijn ballen zaten. In de kelder werd ik met mijn  gezicht naar de muur vastgezet  aan het spinnenweb. Met een spreidstang tussen de enkels. Ze ging een aantal zwepen op mij uittesten. Bij elke zweep mocht ik kiezen of ik 5, 10 of 15 slagen wilde incasseren. De eerste was een  mooi gevlochten single tail met een gevaarlijk uitziend einde. Ik durfde te kiezen voor slechts vijf slagen. Auw! wat een gemeen ding.  Daarna een flogger. 10 slagen. Die gingen mij beter af. Tenslotte  korte zweep met een flap op het einde. Ook 10. Ook deze kon ik handelen, vooral omdat de Meesteres niet echt doorsloeg.

Meesteres Manja wilde ook testen hoe ik mij als sletje zou gedragen. Ze deed een voorbinddildo om en beval mij deze eerst te  likken en vervolgens deep throat in mijn mond te steken.  Ook anaal  werd ik geïnspecteerd. Ze was tevreden en zei daar op een andere moment of een volgende keer gebruik van te zullen maken. Ik kreeg nog een butplug in mijn kont die ik de rest van de middag moest inhouden. Het was voor haar tijd zich weer met de andere slaaf bezig te houden. Nog steeds  aan het koord trok ze me naar de barruimte waar ik op de rand van het podium mocht zitten.  Mijn handboeien werden vastgeklonken aan de ringen die op de vloer van het podium zitten. Omdat het wat langer zou duren kreeg ik iets te drinken. Daarvoor kwam ze met een glas met haar nog warme champagne . Ze maakte een hand van mij los zodat ik het glas kon vasthouden. Inmiddels had ze haar overknee laklaarzen verwisseld voor  leren bijbeenlaarzen. Ik ben altijd erg onder de indruk van een Meesteres die dergelijke laarzen draagt.  De champagne was niet lekker,  bitter. Maar ik heb het glas wel helemaal leeg gedronken. Als ik dat niet doe -weet ik uit ervaring – is de kans groot dat de meesteres het restant in mij gezicht gooit. Smerig en vernederend.

En ondanks dat het absoluut niet lekker was, heb ik er de meesteres voor bedankt..

Manja bracht me naar de kelder, of beter naar de tussendeur die het voorste gedeelte van de kelder scheidt van het achterste gedeelte. Deze deur heeft een holy glory. Voor degenen die niet weten wat een holy glory is: dit is een rond gat waar een slavenpik net doorheen kan. In de deur in de kelder bij BDSM Huis is dit ronde gat verstelbaar. Een beetje omhoog, of omlaag  naar de gelang de lengte van de slaaf die ervoor gaat staan om zijn pik er door heen te steken. De bedoeling  is dat de deur dicht gaat, de slaaf zijn pik door de holy glory steekt en iemand aan de andere kant van de deur er mee kan spelen.  Toen Manja mij bij de deur bracht was hij gesloten. Een vrij forse pik stak er uit. Aan de andere kant  stond dus een  slaaf geparkeerd.

Nu moet ik eerst iets over mijn seksleven en bigevoelens vertellen. Inmiddels ben ik zeventigplusser.  Tot ik begin zestig was heb ik uitsluitend vanilla heteroseksuele relaties gehad. Iets anders kwam niet in mij op. Zo’n 15 jaar geleden heb ik langzaam de BDSM durven ontdekken. En geleerd hoe geweldig het is om me aan een dame over te geven, om afhankelijk te zijn van de pijn en vernedering. Een dame die met mij doet waar ze zelf zin in heeft.  Zo’n zes jaar geleden was ik bij BDSM Huis bij Meesteres Fay. Ik werd wijdbeens op een stoel vastgezet en kreeg een blinddoek voor. Zonder dat daar over gesproken was kwam een andere Meesteres met haar slaaf de kamer binnen. Hij kreeg opdracht mij te pijpen. Ik schaamde me,  kon wel door de grond zakken. Ik kon  echter niet aangeven  dat een harde grens werd overschreden. Bij het bespreken van  mijn harde grenzen had ik het niet over bi-activiteiten gehad. Dat stond zover van mij af dat ik me nooit gerealiseerd had, dat dit binnen een BDSM-sessie mogelijk zou zijn. Ik moest het dus laten gebeuren.  In de paar jaar daarna liet Fay mij vaker kennis maken met bi-activiteiten. En omdat ik het nu eenmaal had laten gebeuren kon ik er niet met terugwerkende kracht een harde grens van maken. Op een gegeven moment kon ik een opdracht van een Meesteres om naar een forced -bi slavendag bij BDSM Huis te komen ook niet meer negeren. Immers mijn overgave aan de Meesteres, haar gehoorzamen is mijn belangrijkste trigger in mijn SM-beleving.

En nu sta ik dus hier voor de holy glory. Manja pakte een stoel voor mij en zette die bij de deur zodat ik de pik zittend kon bewerken. Ze vroeg mij eerst met mij tong de eikel rondom te likken en daarna de hele pik in mijn mond te stoppen. En te gaan zuigen. Ze vertelde met dat de slaaf op de deur kon kloppen. Dat zou hij doen als hij dreigde klaar te komen. Ik moest dan even stoppen. Na korte tijd kon ik dan verder gaan met het bewerken van zijn pik. Zo kon hij langer genieten.

Meesteres Manja  vond het tijd om de rollen om te draaien. Ik had hem voldoende leeggezogen.

Ik aarzelde, voelde mij onzeker. Ik ben niet zo groot geschapen, is hij groot genoeg om door de opening te steken?  Bij Manja  was er geen ruimte voor aarzelingen.  Manja masseerde mijn pik een beetje zodat ze er een  condoom om kon doen en mij kon opdragen deze door de holy  glory te steken.  Onmiddellijk voelde ik dat iemand hem in zijn mond nam en hem rondom begon te likken. Ik voelde een sensatie door mijn lijf stromen. Ik duwde mijn bekken en mijn borst steviger  tegen de deur  zodat de man aan de andere kant er beter bij kon. Ik begon te  kreunen. Ik nam het trucje van de ander over door op de deur te kloppen toen ik bijna klaar kwam. Hij stopte en ging even daarna weer  verder. Dat liet ik nog een paar keer gebeuren, tot ik niet meer kon. Het was alsof ik een roes was, ongetwijfeld de fijnste pijp beleving die ik ooit meegemaakt heb. Een tegelijkertijd schaamde ik me en voelde me vernederd.  Ik bedankte Manja en vroeg haar de ander te complimenteren omdat hij het zo goed deed. Manja liet merken dat ik het ook goed gedaan had. Daarna leidde ze me weg. Naar boven, daar zette ze me in de kooi op de overloop  achter de tralies.  Ze vond  dat ik tijd nodig had om tot rust te komen.  Zo had zij weer even tijd om beneden met haar andere gast verder te gaan.

Na een flinke tijd in de kooi te hebben gestaan werd ik weer opgehaald.  Manja bracht mij naar de nursingroom waar ik met mijn benen in de beugels in de gynaecologen stoel moest plaatsnemen.  Ze  pakte de melkmachine om mijn middag feestelijk af te ronden.

Het was een heerlijke middag. Op heenweg ging ik een beetje gespannen naar BDSM Huis. Op terugweg ga ik gelukkig en met een ontspannen gevoel naar huis. Ik heb genoten! Manja: je kunt op mij rekenen, ik kom zeker bij je terug!l

Slaafaap