Een beginner die na heel wat maanden 1e stap heeft genomen met Mrs Manja

Stiekem al wat ervaring in dit wereldje, echter is dit jaren geleden. Altijd wel momenten en gedachtes gehad om dit verder te ontwikkelen, op internet vind je er veel over, en zo kwam ik dan ook uit bij BDSM Huis.

Echter, na het vinden van de website, nog maandenlang liggen denken, zelfs al eens gebeld voor een afspraak, echter uiteindelijk niet gekomen… Bang.

Tijd later, nog eens gekeken, en dacht net als “Nike”; Just do it! Na wat zoeken op de site, kwam ik uit bij Mrs Manja. Haar foto’s namen me min of meer al over, om gewoon te bellen voor een afspraak!

Korte week dat het gepland was, erg zenuwachtig geweest, maar toch blijven denken, nu ga ik! Ook gaf Mrs Manja op een professionele manier gebeurt. Dit heeft zeker geholpen in het vertrouwen om gewoonweg te gaan.

Dagen telde af, en kon op het einde niet wachten tot de dag kwam! Hele week mentaal en lichamelijk proberen voor te bereiden. Netjes gewassen en geschoren aangekomen voor de deur… er gierde nog wat twijfel en drukte heel kort de bel in. Na een aantal seconden werd er opengedaan en werd ik begeleid naar de bar door een mooie dame; “Je had een afspraak met Mrs Manja, ze komt er zo aan”. Kreeg netjes wat te drinken en het wachten ging beginnen…

Minuten leken wel uren, en er gingen allerlei gedachtes door mijn hoofd. Op gegeven moment was het zover, deur ging open en daar was Mrs Manja. Foto’s verbleken met het echte aanzicht van d’r. Ik kreeg hierdoor nog meer zenuwen, echter na enkele minuten waren deze al heel wat gezakt. Ze was zo open en professioneel, dat je je vanzelf op je gemak gaat voelen. Samen gingen we een hele lijst do’s and don’t af, en wat onbekend leek gaf ze netjes uitleg over. Aangezien ik vrij nieuw in dit wereldje bent, liet ze ook een aantal punten openstaan to try! Al met al, houd echt rekening met je en wat je wilt. Hierna heeft ze me rondleiding gegeven, en hebben we samen besloten een spel te houden.

Eenmaal op de kamer, was het simpel, kleren uit, even douchen en dan begint het. Zo gezegd zo gedaan, en kwam de kamer terug binnen. Ze begon met het vastbinden van mijn handen en benen. Terwijl ze bezig was gierden ze zenuwen door mijn lijf, tot ik vastzat en een blinddoek omkreeg. Het leek wel een opluchting, ik was nu van haar, en na al het vorig contact, vertrouwde ik het ook helemaal. Ik diende met mijn ellebogen te gaan leunen op een soort van

mat, en al snel kwam er iets

anaal binnen, waarvan ik niet helemaal wist wat. Wel werd het steeds groter, tot de goeie maat was gevonden om mij eens goed te nemen. Van speels naar hard, het was een en al genieten. Het hield precies op tijd op, voor een volgend plan (Gelukkig ook maar 😉). Moest op de mat kruipen in een soort van doggy style, en ze ging kort iets pakken. Na enkele seconden kwam er een apparaat tevoorschijn. Kon het even lastig zien, het werd achter me geplaatst, maar kreeg snel door wat het was. Een neukmachine! Mrs Manja gaf ook even aan, dat hier een grotere dildo op kwam. Angst was er even, maar ook niet, ze wist precies wat ze deed. Het apparaat ging aan en hierna kwam er een soort van extase. Denkend dat het niet verder kan gaan, neemt ze ineens plaats voor me, met een grote voorbind dildo. Zuigen moest ik, en twijfelde dan ook geen moment. “Alle gaatjes waren gevuld”, “Gewillig sletje” en idd. Zo voelde ik me ook, en vond het heerlijk!

Na bovenstaand, werd er een plug in mn kont geduwd, en zo creatief dat Mrs Manja is, zette ze die voor de zekerheid vast met een stuk touw. Ook zorgde dit ervoor, dat de plug goed aangedrukt bleef, wat nogal een vol gevoel gaf.

Hierna diende ik op de rug te gaan liggen op betreffende mat… geen idee wat er nu ging gebeuren werd ik stevig vastgezet.

Ze vroeg netjes wat ik dacht van Electro, aangezien dit een openstaand punt is, sta ik vrijwel altijd open voor nieuwe dingen. Er gebeurde vanalles, en wist niet wat het precies was, was immers ook nog geblinddoekt. Nadat het klaar was, ging blinddoek af, en zag mezelf in spiegel van plafond daar liggen. Machteloos, met iets vast een mijn pik, waarvan ik niet goed wist wat te verwachten. Langzaam voerde ze het apparaat op, waardoor er soort van tintelingen in kwamen. Kan niet zeggen dat het pijn doet, prettig echter ook niet. Geil vond ik het wel! Na dit werd het apparaat weggeborden en kwam er een volgend iets.

Kreeg een masker op, en het was tijd voor breath play.. in 1 woord geweldig. Ze wist precies wanneer adem weg te halen of te geven, het gevoel van machteloosheid bleef in mij rondspoken en genoot hier intens van. Ondertussen had ze een vibrator gepakt, en begon te spelen ermee op mijn pik en plug, ook begon ze met spugen op mijn pik. Nooit gedacht zo geil hiervan te worden. Heb geloof ik alle kanten geprobeerd uit te gaan, en bij elke afwisseling kwam er ander gevoel vrij. Het was heerlijk.

Mrs Manja hield perfect rekening met alle wensen en alles in overleg. Nadat ik los was, stond ik trillend op de benen, moest het e.e.a laten bezinken, wat er nu allemaal gebeurd was.

Nooit gedacht dit zo positief te ervaren, als 1e keer heb ik reeds besloten terug te komen naar deze plek. Je wordt hier zo open en vriendelijk behandeld, en met respect. Vrijwel alles is mogelijk in overleg, en het gebeurd op een echt professionele manier.

Tot snel!

1 thought on “Een beginner die na heel wat maanden 1e stap heeft genomen met Mrs Manja

 1. Hans says:

  Na lang twijfelen en wat bezoekjes aan “thuismeesteressen” toch maar eens besloten om naar een echte studio/club te gaan. Toevallig via Twitter gezien dat Mrs. Manja daar tegenwoordig regelmatig aanwezig is. Was haar naam en foto’s al eens tegen gekomen en had al gelijk een gevoel van WOW, deze meesteres mag met me doen wat zij wil.
  20 min. te vroeg en enorm nerveus kwam ik aan bij Le Fouet.
  De uiterst vriendelijke receptioniste bracht me direct naar de studio waar ik mocht wachten op mijn meesteres. Pffff zenuwen gierde door mn keel maar dat was in een keer voorbij toen Mrs. Manja binnenkwam met (zoals ik gevraagd had) haar prachtige hoge leren laarzen en verder wat zwart leren kleding.
  Wat een prachtige meesteres had ik gekozen zeg. En niet alleen dat, maar ook zeer vriendelijk en erg prettig in de omgang. Eerst het lijstje, wat wel/niet of ergens daar tussen doorgenomen en ik mocht me gaan douchen.
  Het spel kon beginnen, werd op een soort van bok neergelegd waar de meesteres mijn kont en rug flink kon bewerken met “van alles en nog wat”. Voelde fijn in elk geval. Daarna werd ik verwezen naar de sm-tafel met het vriendelijke verzoek om op mn rug te gaan liggen. Ik werd volledig ingepakt, vastgemaakt aan handen en voeten maar ook geblinddoekt. Uiteraard stak mijn pik eruit. De meesteres ging heerlijk aan de haal met electro, wat ik erg fijn vond en tevens kreeg ik het compliment dat er ee n hoge pijngrens is. Fijn om te horen natuurlijk. Tussendoor van allerlei geile handelingen met mn pik en mn ballen waarbij er tegelijkertijd een geile dildo in mn kont werd geduwd. Uiteindelijk liet Mrs. Manja me met een vibrator geweldig klaarkomen. Leek of alle geile vocht uit mijn lichaam verdween. Na opnieuw ff lekker douchen nog gezellig wat zitten kletsen incl. een lekker glas cola ben ik zeer voldaan huiswaarts gegaan.
  Nogmaals heel erg bedankt Mrs. Manja voor de fijne sessie en je hulp bij mijn ontdekkingsreis.
  Pffff nu alweer zin in een volgende sessie !
  Weet nu al dat dit niet lang zal duren. Tot snel kanjer !

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *